Halottszállítót láttak kijönni abból a börtönből, ahol Molnár Richárd van, tisztázták ki volt benne


Halottszállítót láttak kijönni abból a börtönből, ahol Molnár Richárd van, tisztázták ki volt benne


Mint azt reggel megírtuk, az Dózsa György úti tragédia egyik okozója, a szombathelyi börtönben jogerős büntetését töltő, M. Richárdról elterjedt az a hír, hogy életét vesztette.A hír nem igaz, M. Richárd életben van, bár valóban veszélyben volt az élete: sztrókot kapott. A férfi a Szombathelyi Büntetés-végrehajtási Intézetben tölti 3,5 éves jogerős büntetését. Napokkal ezelőtt rosszul lett. Volt élettársa megerősítette: M. Richárd a szombathelyi börtönből a Büntetés-Végrehajtás Egészségügyi Központjába került, Berettyóújfaluba. Információink szerint már jobban van.


M. Richárd karácsonykor lett rosszul, azonnal mentőt hívtak hozzá és súlyos állapotban szállították el. Úgy tudjuk, a halálhíréhez vezető félreértést az okozhatta, hogy kedden halottszállítót láttak kijönni a szombathelyi börtön területéről, pedig az elítéltet már napokkal ezelőtt elszállították Szombathelyről.


A Dózsa György úti halálos baleset egyik okozójának szívproblémáiról már többször írtunk, műteni is kellett emiatt.Mint ismert, borzalmas baleset történt 2017 májusában a Dózsa György úton. Egy Citroën kanyarodni akart, amikor összeütközött egy egyenesen, nagyon gyorsan haladó Mercedesszel. Az utóbbi járművet M. Richárd vezette. A csattanást követően az egyik autó a közeli trolimegállóba csapódott. A szakértő megállapítása szerint a két halálos áldozatot követelő baleset elkerülhető lett volna, ha a Citroën vezetője nem vágja le a kanyart, illetve, ha M. Richárd nem hajt akkora sebességgel.