.

Novák Hunor most a lélegeztetőre helyezett Csollánynak üzent..Nagyon fél, hogy Kóbor János sorsára jut az olimpikon „Szilveszter, tévedtél - de ez nem érdekel, csak gyógyulj meg mihamarabb!” – reagált a gyerekorvos Facebook-oldalán arra, hogy az olimpia bajnok szerinte oltásellenes tartalmakat osztott meg saját közösségi oldalán. És persze a csodaszer: a minden gombát, baktériumot és vírust IS elölő csoda étrendkiegészítő.

„Csollány Szilveszter, fiatalkorom egyik csodált hőse élet és halál között, lélegeztetőgépen. Megnéztem: Facebook oldala tele van a legdurvább oltásellenes álhírekkel, "Doktor" Gődény bejegyzésekkel, a  Hihetetlen Magazin antivaxxer összeesküvés elméleteivel, kis billgéc-ezéssel” – kezdi posztját Novák Hunor.


„Az oltásellenes propaganda, a gődényista áltudomány életveszélyes, ezért küzdök ellene régóta. 1-1 poszt vagy megosztás életeket menthet, vagy épp vehet el” – véli az orvos,, hozzátéve, hogy nem szeretné, „ha Csollány Szilveszter is Kóbor János sorsára jutna, nem kell újabb tragikus példa, már így is sok.”

Népszerű bejegyzések

Népszerű bejegyzések

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Keresés ebben a blogban

Érdekes cikkek

Érdekességek

Ajánlott bejegyzések

Címkék