Novák Hunor most a lélegeztetőre helyezett Csollánynak üzent..Nagyon fél, hogy Kóbor János sorsára jut az olimpikon „Szilveszter, tévedtél - de ez nem érdekel, csak gyógyulj meg mihamarabb!” – reagált a gyerekorvos Facebook-oldalán arra, hogy az olimpia bajnok szerinte oltásellenes tartalmakat osztott meg saját közösségi oldalán. És persze a csodaszer: a minden gombát, baktériumot és vírust IS elölő csoda étrendkiegészítő.

„Csollány Szilveszter, fiatalkorom egyik csodált hőse élet és halál között, lélegeztetőgépen. Megnéztem: Facebook oldala tele van a legdurvább oltásellenes álhírekkel, "Doktor" Gődény bejegyzésekkel, a  Hihetetlen Magazin antivaxxer összeesküvés elméleteivel, kis billgéc-ezéssel” – kezdi posztját Novák Hunor.


„Az oltásellenes propaganda, a gődényista áltudomány életveszélyes, ezért küzdök ellene régóta. 1-1 poszt vagy megosztás életeket menthet, vagy épp vehet el” – véli az orvos,, hozzátéve, hogy nem szeretné, „ha Csollány Szilveszter is Kóbor János sorsára jutna, nem kell újabb tragikus példa, már így is sok.”