Összetört a gyásztól Kóbor János fia..


Összetört a gyásztól Kóbor János fia..Kóbor János halála miatt még mindig súlyos fájdalom nyomja szerettei, rajongói lelkét. Nagyon mélyek a sebek, a család egyelőre képtelen túllépni a tragédián.


Ez érthető, hiszen a legendás elvesztése hatalmas űrt hagyott maga után. Gyászolja őt az ország, özvegye, Deme Zsóka, lánya, Léna. És természetesen a zenész első házasságából született fia, Dániel is, aki nemcsak az édesapját, de a kollégáját és barátját is elveszítette.


– Mecky és Dani nagyon közel álltak egymáshoz, így érthető, hogy a fiú összetört a gyásztól – kezdte lapunknak Trunkos András, az Omega menedzsere.


– Jó viszonyuk volt, és nemcsak az apa-fia kapcsolatuk volt példás, de a munkában is megtalálták a közös hangot. Dani dolgozott az együttessel, háttérmunkát és videókat készített, mindenben egyetértett az apjával. Amikor legutóbb beszéltem vele, azt mondta, az Omegával való munkát nem szeretné feladni. Tisztelte, szerette az apját, és viccesen Meckynek szólította őt – folytatta Trunkos. – Daninak már családja van, és szomorú, hogy az édesapja nem tölthetett elég időt az unokákkal. Zsóka előző kapcsolatából is van már unoka, de még nagyon picik a gyerekek, akik így már nem is ismerhetik meg a nagypapájukat.