Szégyelli magát Gáspár Laci, bocsánatot kért a Zöld hajú lány bakiért - sokan bántják őt


Szégyelli magát Gáspár Laci, bocsánatot kért a Zöld hajú lány bakiért - sokan bántják őt"Én csak szerettem volna megemlékezni őszinte tisztelettel"– Gáspár Laci elnézést kért a Zöldhajú lányért

Egy héttel a már ikonikus felvételek után Gáspár Laci a Blikk-nek adott interjújában beszél a bakiról.

"Igen, kapok hideget-meleget, de azért nem gondoltam volna, hogy ekkora ügy lesz ebből."- mondta Gáspár. "Én már az adásban elmondtam, hibáztam és elnézést kértem. Tizenhét éve vagyok a pályán, soha ilyen nem történt velem."

Szégyellem, bánt, nem szándékosan csináltam, én csak szerettem volna megemlékezni őszinte tisztelettel, de annyira izgultam, hogy emiatt leblokkoltam. 

"Aki eddig szeretett, remélem emiatt nem neheztel rám, viszont akik utáltak azok most fogást találtak rajtam. A legrosszabbul az esik, amikor azt írják: meggyaláztam Kóbor János emlékét, szerintem pont azok teszik ezt, akik ilyet írnak. Sok zenész írt nekem, nyugtatnak, hogy ilyen bárkivel megesik, ráadásul az Omega menedzsere is felhívott és megnyugtatott és azt mondta: ne vegyem a szívemre ezt a bakit. És azt is hozzátette hogy, ezt leszámítva nagyon szép, megható megemlékezés volt."

Egyébként mi is úgy gondoljuk, hogy csak az nem hibázik, aki bele se kezd – de attól még a zöldhajú lány egy instant klasszikus marad...