Utolsó nyilvános interjújában érezni a fájdalmat Damu Roland hangjában..és elmondja, hogy ártatlanul ült börtönben


Utolsó nyilvános interjújában érezni a fájdalmat Damu Roland hangjában..és elmondja, hogy ártatlanul ült börtönben



Néhány héttel a halála előtt volt a műsorvezető vendége. Az adás során a színész az egészségi állapotáról is beszélt.

 

December 27-én jelentették be: elhunyt Damu Roland. A színész a halála előtt maga kérte, hogy mélyaltatásban kezeljék. Abban reménykedett, így több esélye van a gyógyulásra. Sajnos végül ennek ellenére elvesztette a küzdelmet, szervezete feladta a harcot. Élete alighanem utolsó interjúját Jakupcsek Gabriellának adta a Jakupcsek Night vendégeként, melyben többek közt a gyermekkoráról is mesélt, valamint arról: a mai napig ártatlannak érzi magát abban, amiben a bíróság bűnösnek mondta ki.


A műsorban elhangzott: Damu jó ideje nem csak anyagi gondokkal küzdött, de a betegsége miatt egy idő után már gyógyszerre sem futotta neki, így Facebook-oldalán kért segítséget ismerőseitől, követőitől.


– A saját közösségi oldalamon leírtam azt, hogy beteg vagyok. Aki akar, segítsen! Nem könyörögtem, nem lejmoltam, nem kuncsorogtam. Nem kötelező segíteni – magyarázta ezzel kapcsolatban, hozzátéve: elment az építőiparba dolgozni, ám lebetegedett.


És sokkal nagyobb a baj, mint gondolnád, de arról nem fogok beszélni. Se neked, sem senkinek. Sokkal nagyobb a baj. Amit igazolni tudok, hogy kétoldali tüdőgyulladásom, mellhártya- és gégegyulladásom van, de ennél sokkal nagyobb a baj!


– hangsúlyozta, kiemelve: soha nem fogja elmondani, mi is a baj, amiről beszél.