68 évesen megkérte a kezem egy 38 éves férfi..hamarosan akkora pofont kaptam az élettől..


68 évesen megkérte a kezem egy 38 éves férfi..hamarosan akkora pofont kaptam az élettől..A 68 éves angol hölgy, Beth Haining 2014 végén ismerkedett meg az interneten a Rodney nevű Ghánai férfival, akivel egy éven keresztül online chateltek és leveleztek egymással.


Ezt követően a hölgy elutazott Afrikában, ahol az élő találkozás során is rendkívül szimpatikusak voltak egymásnak, és nem telt bele sok idő, egy év múlva a ghánai férfi megkérte a brit nő kezét.


Bár a nő gyerekeinek kifejezetten rossz előérzetünk volt, és megpróbálták az anyukájukat lebeszélni erről a kapcsolatról, majd pedig a házasságról, a nő azonban nem hallgatott rájuk.


A pár Nagy-Britanniába utazott, ahol összeházasodtak, és a nő a háza eladásból származó megtakarított pénzéből adott a férfinak egy jelentős kezdőtőkét a vállalkozásához.


Ezután azonban keserű fordulatot tartogatott számára a sors: érdekes módon, miután megkapta a nő pénzét, a férfi nemcsak, hogy nem bókolt már neki olyan szépen, mint korábban: hamarosan egyáltalán nem foglalkozott vele, mintha nem is létezne. A házasság így zátonyra futott, a nő pedig igen nagyot csalódott.


Az biztos, hogy nagy árat fizetett a hiszékenységéért, és most próbálja figyelmeztetni a többi nőt, hogy ne essenek hasonló kalandorok csapdájába!