A 22 éves Anna szörnyethalt a baleset pillanatában.. A 2 éves bölcsis gyermekét beadta, majd nem kötötte be magát és elindult...


A 22 éves Anna szörnyethalt a baleset pillanatában.. A 2 éves bölcsis gyermekét beadta, majd nem kötötte be magát és elindult...



Elvitte két éves kisfiát a bölcsődébe, majd halálos balesetet szenvedett egy 22 éves nő Nyíregyháza környékén. Anna gépkocsija a havas úton csúszott le az úttestről, a fiatal nő nem használta a biztonsági övet.


Mikrobusszal ütközött az autó

A rendelkezésre álló adatok szerint a Nagykálló irányába haladó személygépkocsi megcsúszott az úttesten, és a szemközti forgalmi sávba sodródott, ahol összeütközött egy Nyíregyháza felé közlekedő mikrobusszal.


 

Meghalt a 22 éves nő

A baleset következtében a személygépkocsiban egyedül utazó 22 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.


Elvitte gyermekét a bölcsibe

Szokásos rutinját végezte az 22 éves életvidám nyíregyházi édesanya péntek reggel. Felkeltette kétéves gyermekét, elkészültek, majd rövid autózás után a kisfiút beadta a bölcsibe. “Szia drágám, délután jövök érted”. Majd Anna beült a kocsiba és elindult nagykállói munkahelyére – írja a frissmedia.hu.


Csúszósak voltak az utak

Péntek reggel 6-7 óra környékén az esti havazástól az utak csúszósak voltak, amit a helyenként mínusz 10 fokos hideg még jobban felerősített és hatástalanította a útsózást. . Csúszósak volt az aszfalt, Anna szenvedhetett balesetet.

 

Nem tudták megmenteni Anna életét

Nem használta a biztonsági övet

A gépkocsivezető oldala csaknem teljesen ép maradt, azonban a sofőr sajnos nem használta a biztonsági övet, így teste kitörte a hátsó ablakot. Hiába érkeztek ki a mentők gyorsan, Anna életét nem lehetett megmenteni.