A felesége koszorúslányával lépett le Köcse György


A felesége koszorúslányával lépett le Köcse György



Stana Alexandra és Köcse György 12 év és öt hónap házasság után tavaly novemberben szakítottak. Alexandra azóta Horváth Gréta férje, Meggyes Dávid oldalán keresi a boldogságot, míg György a felesége koszorúslányával, Szőke Zsuzsannával indult útnak pár napja külföldre dolgozni, hogy meghódítsák a világot.

 

2020. novemberében Stana Alexandra és Köcse György eljegyzésétől volt hangos a sajtó. A Dancing with the Stars táncosai több éve tartó szerelmüket pecsételték meg a lánykéréssel. Az esküvőre 2021. augusztusában került sor, ami előtt Alexandra egy hatalmas lánybúcsút csapott. Koszorúslánynak akkor egy régi barátnőjét és táncos kollegináját, Szőke Zsuzsannát kérte fel – amit most a Borsnak is megerősített. 


A meseszép szőke lány neve is ismerősen csenghet az olvasóknak, hisz Kinizsi Ottó oldalán szerepelt a TV2 táncos showműsorában. A nézők többször megpróbálták összeboronálni Ottót és Zsuzsit, azonban a párt csak a parketten fűtötte a „szerelem” a másik iránt. Most azonban úgy tűnik, Zsuzsi is komoly partnerre talált, Köcse György személyében.