A jég alatt találták meg a tatabányai tanár holttestét


A jég alatt találták meg a tatabányai tanár holttestét



Tatabánya külterületén, egy tóban találták meg annak az 53 éves férfinek a holttestét, akit január 21-e óta kerestek.


Az 53 éves férfi Kapuváron született, Csornán tanított történelmet. Január 21-én pénteken veszett nyoma, feltehetően az esti órákban. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!


Önkéntes tűzoltók találták meg


Böngészési előzmények után

A Tatabányai 4×4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület egy megkeresés alapján kutakodott, számítógépes böngészési adatokat is használtak, ezért mentek a Tatabánya melletti tavakhoz.

 

A jég alatt

Ahogy az a Facebook-posztjukban írják: A keresés megkezdése után nem sokkal ruhákra lettek figyelmesek a (…) csapat tagjai az egyik tó partján. Sajnos az eltűnt nem messze a vízben, jég alatt tűnt fel.


Valószínűleg nem történt bűncselekmény

A 24.hu megkereste a rendőrséget. Ott azt mondták, hogy “nem merült fel idegenkezűség gyanúja és a rendőrség általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálja az eset körülményeit”.


Szomorúság

A Bors beszélt egy volt diákjával. Ő azt mondta: “Mindig jókedvűen tanított, emellett kapható volt a viccelődésre, a mi osztályunkból mindenki szerette őt. Tegnap fel is csörgettük egymást, még senki nem tért magához a döbbenetből és a sokkból”.