Fáradt és lázas volt, orvoshoz ment: Kiderült, hogy leukémiás - nagyon nagy a baj


Fáradt és lázas volt, orvoshoz ment: Kiderült, hogy leukémiás - nagyon nagy a baj



Szinte a véletlenen múlott, hogy kiderült a fiatal magyar nő betegsége: hétköznapi tünetekkel ment orvoshoz, ahol kiderült: leukémiás. Rubint Réka volt munkatársa súlyos beteg, Réka most neki kér segítséget a Facebookon.



Rubint Réka így ír a történtekről:



"Drága Alakreform Családom!


Egy számomra nagyon megrázó eset ügyében szeretném a segítségeteket kérni.


Kövesdi Annát (immáron Tower-Kövesdi Anna) biztosan sokan ismeritek, egy ideig a munkámat segítette az Alakreform csapatban.


Másfél hete fáradtság, láz, valamint a lábán megjelent véraláfutások miatt orvoshoz ment. A laborvizsgálatot követően este 9-kor hívták telefonon, hogy egy órán belül érjen be a kórházba, vigyen kórházi csomagot magával, mert aggasztóak lettek a laboreredményei. A kórházba érve közölték vele a legrosszabb hírt: leukémia.


Állapotának stabilizálása után légimentővel a denveri kórházba szállították, szerencsére egy speciális orvoscsapat gyógyítja Annát. Anna júliusban költözött ki Durangoba (Colorado), Amerikába, hogy összeházasodjon szerelmével és új életet kezdjenek.


Nem ilyen életre számítottak... 3 évre a kórház közelébe kell költözniük, eddigi durangoi otthonukat, munkájukat elhagyva, hogy a 3 évig tartó kemoterápiás kezelésre


Anna vissza tudjon járni a kórházba.


Egyelőre az életéért küzd, még hetekig tartó kórházi kezelés vár rá. Anna csodálatra méltóan pozitív, de régi életük elhagyása és a több száz millió forintra rúgó orvosi kezelés miatt szüksége lenne támogatásra."


Aki megteheti és szeretné, az ide kattintva elérhető az angol nyelvű poszt végén a "Donate now" narancssárga kockára kattintva tudja megtenni.


Anna gyógyulását ezen az Instagram-oldalon lehet követni.


"Drága Anna, Veled vagyunk!" - zárta a kéréséről szóló posztot Rubint Réka.