Idén először nem ünnepeltem meg, hogy újév van.. Gondolj bele, EZEK várnak ránk idén


Idén először nem ünnepeltem meg, hogy újév van.. Gondolj bele, EZEK várnak ránk idén


Előző posztomat magyarázva, ki akartam én írni, hogy BUÉK, csak az a problémám, hogy újnak még új is a 2022, de, hogy boldog? Minek álltassuk magunkat, igazán elkeserítő lesz ez is.


Nem volt elég bajunk a coviddal, most még jön a választás is. Áprilisra azt kívánjuk, hogy bárcsak egy lapos kő alatt élnénk a Holdon. Ezerszer megbánjuk, hogy előfizettünk az internetre, tévére, újságokra. Napi 24 órában fognak egymásnak esni ezek a világ nyomorultjai és uralni fogják a közbeszédet, a képernyőket, a plakátokat, a reklámokat, az életünket. 


Majd miután nagy reményekkel beikszeljük kedvenc balf@szunkat, visszazuhanunk az apátiába és csalódottan vesszük tudomásul, hogy újabb négy évig megint semmi közünk a körülöttünk zajló események irányításához. Miközben kimondatlanul is azt üzenik majd a nyertesek, hogy: "Ok, te mindenféle betegségek által nyomorgatott percemberke, mi tényleg örülünk, hogy előbújtál a cipősdoboz méretű óladból, hogy leadd a voksod, de most takarodj vissza az ágy alá és fizesd tovább az adód! A többit majd intézzük!" Mi pedig csak gázolunk tovább életünk langyos f@sában, miközben azzal vigasztalódunk, hogy már csak 1460-at kell aludni és újra dönthetünk a sorsunkról.

Bruti írása