.

Idén először nem ünnepeltem meg, hogy újév van.. Gondolj bele, EZEK várnak ránk idén


Előző posztomat magyarázva, ki akartam én írni, hogy BUÉK, csak az a problémám, hogy újnak még új is a 2022, de, hogy boldog? Minek álltassuk magunkat, igazán elkeserítő lesz ez is.


Nem volt elég bajunk a coviddal, most még jön a választás is. Áprilisra azt kívánjuk, hogy bárcsak egy lapos kő alatt élnénk a Holdon. Ezerszer megbánjuk, hogy előfizettünk az internetre, tévére, újságokra. Napi 24 órában fognak egymásnak esni ezek a világ nyomorultjai és uralni fogják a közbeszédet, a képernyőket, a plakátokat, a reklámokat, az életünket. 


Majd miután nagy reményekkel beikszeljük kedvenc balf@szunkat, visszazuhanunk az apátiába és csalódottan vesszük tudomásul, hogy újabb négy évig megint semmi közünk a körülöttünk zajló események irányításához. Miközben kimondatlanul is azt üzenik majd a nyertesek, hogy: "Ok, te mindenféle betegségek által nyomorgatott percemberke, mi tényleg örülünk, hogy előbújtál a cipősdoboz méretű óladból, hogy leadd a voksod, de most takarodj vissza az ágy alá és fizesd tovább az adód! A többit majd intézzük!" Mi pedig csak gázolunk tovább életünk langyos f@sában, miközben azzal vigasztalódunk, hogy már csak 1460-at kell aludni és újra dönthetünk a sorsunkról.

Bruti írása

Népszerű bejegyzések

.

Népszerű bejegyzések

Oldalak