Megy a harc az örökségért, kiderült, hogy milliomos volt Damu Roland


Megy a harc az örökségért, kiderült, hogy milliomos volt Damu Roland



Bár évek óta nehéz anyagi körülmények között élt, legjobb barátja szerint a halála előtt nem sokkal milliókhoz jutott hozzá Damu Roland, hogy valóra válthassa az álmát.


A pénz hollétéről azonban senki nem tud biztosat, ám talán nem véletlen, hogy a közelmúltban koronavírus következtében elhunyt színművész tragédiája után újabb és újabb viták lángolnak fel a családtagok, barátok között. Miközben a rokonok Roland filléres hagyatékán is marakodnak, a jó barát, Szilágyi Zsolt a Blikknek biztosan állította, hogy a színész a kórházba kerülése előtt komoly összeghez jutott egy ismerősüknek köszönhetően.


– Roli egy új, az internetre szánt tervét akarta megvalósítani, együtt dolgoztunk rajta. Egy közös barátunk adott neki ehhez anyagi segítséget, utalt neki több millió forintot – állítja a férfi, aki a művész halála után többedmagával ment el Damu fővárosi lakására, hogy összeszedjék a holmiját.


Lépése azonban nem tetszett a rokonoknak, akik nem is tudják Damu pontos címét, ám mégis sérelmezik, hogy nem tudtak bejutni Roland lakásába. Ezért azt tervezik, hogy rendőrségi eljárást indíttatnak.