Sajnos megtörtént a legrosszabb a kis Farkas Ricsikével... az édesanyja szomorú levélben tudatta a drámai hírt


Sajnos megtörtént a legrosszabb a kis Farkas Ricsikével... az édesanyja szomorú levélben tudatta a drámai hírtFarkas Ricsi édesanyja rendkívül kétségbeesett, és szomorú üzenetet írt ki a Facebbookra. 


"Sziasztok! A mostani írás lehet nem is kellene! De ezt a fájdalomat és bánatot valahogy ki kell adnom! Bocsánat! Ricsikével több hónapja szenvedünk a szemével! Többször voltunk itt helyben és orvosnál és voltunk a Szemklinikán is nem egyszer, de mivel nem javult úgy láttuk jónak, hogy elvisszük egy magánrendelésre Budapestre ahhoz a doktornőhöz akihez eddig is jártunk! A mostani vírus helyzet miatt nem akartuk tömegbe vinni! Tegnap el is mentünk 

 este 7órára, ami nekünk nem volt egyszerű, hiszen a kanült is több órára  lekellett zárni és este egy olyan helyre menni egy ilyen beteg gyermekkel ami nekünk ismeretlen! Na mindegy elmentünk, de sajnos olyan diagnózist kaptunk amit nem tudunk feldolgozni! Eddig hónapokig azt mondták hogy baktérium fertőzés, most pedig a csontvelőátültetés szövődménye A GVHD graftversus host támadja a szemét ami heggesedést okoz! Magyarul a jobb szemére sem fog látni hamarosan! Nem hisszük el, hogy ez megint velünk! Miért???????? Most még nagyon. zavaros, de úgy gondolom., valamit lépnünk kell minnél hamarabb! Hozzáteszem azóta Ricsike vigasztalhatalan amit megértünk, hiszen a doktor volt annyira elnéző, hogy mindent előtte mondott! Igazságtalan az élet de nagyon! Miért??????"