Szívfacsaró fájdalom: Így búcsúzik három lánya Csollány Szilvesztertől


Szívfacsaró fájdalom: Így búcsúzik három lánya Csollány SzilvesztertőlHárom lánya búcsúzik az édesapjától. Csollány Szilveszter tegnap este örökre lehunyta a szemét. Gyermekei, Szimonetta és Kincső apjuk fotójával jelzik fájdalmukat, míg a 16 éves Kitti oldala sötétbe borult, ő így gyászol.


A legnagyobb lány, a már felnőtt Szimonetta külföldön él édesanyjával hosszú ideje, de tartotta a kapcsolatot apjával írja a nuus.hu. A másik két lány, Kitti és a 13 éves Kincső számára is szinte felfoghatatlan, hogy örökre elment az édesapjuk.


Az olimpiai bajnok elvesztését a miniszterelnök sem hagyhatta szó nélkül.


Ma késő délután az egész országot sokkolta a hír, hogy mindössze 51 évesen, koronavírusban életét vesztette Csollány Szilveszter.


Az olimpiai bajnok tornászt rajongói, sporttársai és szerettei egyaránt gyászolják, Berki Krisztián például szinte azonnal jelezte, hogy a klasszis sportoló személyében a legnagyobb példaképét veszítette el.


A világhírű tornász után pedig most rövid, ám annál többet mondó módon, Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor is megemlékezett a hazánknak megannyi dicsőséget szerző Csollányról.


"Isten veled, Bajnok!" - írta a kormányfő.