Balázs megszólalt erről a sok válásról, ami mostanában van.. Nagyon mély és igaz szavakat mond


Balázs megszólalt erről a sok válásról, ami mostanában van.. Nagyon mély és igaz szavakat mondManapság, amikor annyi válásról olvasni, érdemes végiggonodolni, amit a műsorvezető a házasságról mond. Hiszen igaz ugyan, hogy sokszor elválni sem könnyű, de az igazán nehéz dolog nap mint nap megdolgozni egy kapcsolatért.


A műsorvezető egy korábbi Story-interjúban elárulta, mi a házassága sikerének titka.


Story: Férjként hányast adna magának?


Sebestyén Balázs: Erről Vikit kellene megkérdezni. Szerintem kiváló férj vagyok, de a feleségem ezt másképp gondolja… (nevet)


Story: Sikeres, jóképű, híres. Nagy a kísértés? Szoktak próbálkozni fiatal lányok az elcsábításával?


S. B.: Nem igazán. Tudják, hogy feleségem és két gyerekem van. Nem járok szórakozóhelyekre, a diszkózásból már kinőttem, így nagyon alkalmat sem adok a kísértésnek.


Story: Így volt korábban is?


S. B.: Azért nem. A Z+-os időszak alatt azért voltak nagy portyázások, mindenkire nyilaztunk, akire csak lehetett…


Story: Hogyan tudja életben tartani azt a bizonyos lángot a házasságában?


S. B.: A házasság nagyon nagy meló. Olyan, mint egy gyerek, folyamatosan energiát kell belefektetni. Hullámvölgyek vannak benne, mélységek és magasságok váltogatják egymást. Ennek ellenére a legjobb döntés az ember életében, ha valakivel egy halálig tartó szövetséget vállal, és próbálja azt megtartani. Vannak komoly vitáink is a feleségemmel, hiszen van két fiunk, márpedig a gyerek mindig feszültségforrás. Állandó meló, hogy életben tartsuk a házasságunkat. Működtetni kell, időt és odafigyelést igényel. Ezért amikor csak tudunk, kettesben utazunk el hétvégére, hogy együtt legyünk kicsit, csak mi. Színházba is sokat járunk, az a két óra abszolút kikapcsol. Két hét után már elvonási tüneteim vannak, ha nem megyek. Viki is szakmabeli, ismeri, tudja a nehézségeit, ráadásul jól kezel engem is! A gyerekek büszkék lehetnek arra, hogy ilyen anyukájuk van, és én is büszke vagyok rá, hogy ő a feleségem.