Bea asszony megszólalt: Győző tényleg nincs jól.. Szomorú hírt közölt Gáspárné


Bea asszony megszólalt: Győző tényleg nincs jól.. Szomorú hírt közölt Gáspárné



Nagy port kavart a sajtóban, hogy a 14 éve pánikbetegségben, depresszióban, bipoláris zavarban szenvedő Gáspár Győző súlyos problémáját a Life TV Ébredj velünk műsorában Ábel Anita és Bereczki Zoltán megpróbálták elviccelni.


„Tegnap, ne haragudj, nézem a tévét, aztán mondom, depressziós vagy? Hát, szedd már össze magad… Nem úgy nézel ki. Jó, hagyjál már! Dolgozd föl, hogy 50 leszel! Bizonyos dolgok már nem úgy mennek” – poénkodott Anita, akihez Zoli is csatlakozott.


Azóta mindkét műsorvezető elnézést kért a zárt osztályra visszavágyó Győzitől, és a nézőktől is, a showman felesége, Gáspár Bea pedig egyáltalán nem haragszik rájuk - írja az AC News.

Bea azt is elárulta, hogy Győzit ismét Gyulán fogják kezelni, ahol korábban is. Hat hetet fog eltölteni a Békés Megyei Központi Kórház pszichiátriai osztályán, ahol nem fogják őt meglátogatni, mert a kezelés sikerességéhez hozzátartozik, hogy teljesen el van ilyenkor zárva a beteg. A hétvégéken ugyan majd hazamehet, de Győző ezzel is csak ritkán él majd, mert jót tesz neki a huzamosabb ideig tartó környezetváltozás.


Ezért lett megint rosszabbul Győzike


„A sztársággal együtt járó népszerűség, az adóhatósági eljárások, a testvérével való megromló viszonya, az édesanyja elvesztése mind-mind nagyon megviselték őt. Én örülök, hogy belátja, ismét kórházba kell vonulnia, mert a legutóbbi kezelés is nagyon jót tett neki. Bízunk benne, hogy most is tudnak segíteni neki, mert ez az egész családunk hasznára válik” – magyarázta az AcNews-nak Bea.