Frissítés : VV Fanni ügyében – Mégsem halt meg, hanem itt tartják fogva a lányt?


Frissítés : VV Fanni ügyében – Mégsem halt meg, hanem itt tartják fogva a lányt?



Bár a legtöbb nyom továbbra is B. Lászlóra utal, a bíróság a mai napig nem zárta ki, hogy a vádlott akár igazat is mondhat, és valóban nem bántotta a valóságshow-szereplőt.


Meghökkentő fordulatot vett a VV Fanni emberölése ügyében zajló per csütörtökön. A nyomozati hiányosságok, a tanúvallomások, valamint amiatt, hogy a lány e-mail fiókja az eltűnése után is egy ideig aktív volt.


Fanni holtteste a mai napig nem került elő, ezért csütörtökön egy informatikus szakértőt is meghallgatott a bíróság Fanni aktív e-mail-fiókjával kapcsolatban, amelyet az eltűnése után még egy hónapig használtak.


De lehet-e valóban életjel egy ilyen e-mail-használat? Utalhat-e ez bármilyen módon arra, hogy nem történt gyilkosság, esetleg az eltűnés megrendezett volt, vagy egy konspiráció az egész?


Újabb tanúk bukkannak fel


Annak lehetőségét, hogy Fanni mégis életben lehet, az is erősítheti, hogy egykori villatársának, VV Macinak az egyik barátjával folytatott, 2017. novemberi üzenetváltását is nyilvánosságra hozták a tárgyaláson. A beszélgetésben az hangzott el, hogy Fannit, kilenc másik lánnyal együtt, egy németországi faluban prostitúcióra kényszerítik.