Még nem láttuk Orbán Viktort ilyen gondterheltnek...SÚLYOS BEJELENTÉST tett, ami minden magyart érint! Az ukrán- orosz háborúról van szó...


Még nem láttuk Orbán Viktort ilyen gondterheltnek...SÚLYOS BEJELENTÉST tett, ami minden magyart érint! Az ukrán- orosz háborúról van szó...



Vlagyimir Putyin elnök elrendelte az orosz nukleáris elrettentő erők fokozott készültségbe helyezését az ukrajnai háború miatt.


Putyin a legfőbb tisztségviselőivel tartott megbeszélésen vasárnap kijelentette, hogy a vezető NATO-hatalmak "agresszív nyilatkozatokat" tettek, miközben a Nyugat kemény pénzügyi szankciókat vezetett be Oroszországgal szemben - közölte a The Washington Post.


Putyin megparancsolta az orosz védelmi miniszternek és a hadsereg vezérkarának, hogy helyezzék a nukleáris elrettentő erőket különleges harci szolgálati rendszerbe.


Ez alaposan átírhatja a jelenlegi háború körülményeit, mivel a Nyugattal szemben fennálló feszültségek nukleáris fegyverek bevetéséhez vezethetnek.


Az orosz vezető korábban minden olyan nemzetet megfenyegetett, amelyek közvetlenül beavatkoznának a háborúba.


Orbán Viktor: "Nem fogjuk engedni, hogy Magyarországot bárki belesodorja ebbe a háborúba!"


Egyetértettünk abban, hogy a háború semmilyen konfliktushelyzetre sem jelenthet megoldást.Közösen elítéltük Oroszország háborús lépéseit Ukrajnával szemben, és egységesen szankciók bevezetéséről döntöttünk. (...)  Döntöttünk arról, hogy több pénzt kell fordítani azoknak az országoknak a biztonságára, amelyek szomszédosak Ukrajnával, így Magyarországéra is, és több pénzt kell fordítanunk a keleti határvédelemre. (...) Világossá tettem, hogy mi ki fogunk állni Magyarország nemzeti érdekei mellett, és nem fogjuk engedni, hogy Magyarországot bárki belesodorja ebbe a háborúba!" - mondta a miniszterelnök.