Megalázta a hentes a hatósági áras farhátat vásárló nyugdíjast


Megalázta a hentes a hatósági áras farhátat vásárló nyugdíjastAz interneten terjed egy történet, amit most bemutatunk mi is..


" Egy multinál vásároltam, húst szerettem volna venni, ezért beálltam a kígyózó sorba én is. Előttem egy apró garabolyos nagymama állt. Nagyjából 10 perc alatt sorra került, és hallottam, ahogy a gyengécske hangját megerőltetve kért a hentestől egy darab farhátat.. 


A hentes borzasztó megalázóan nézett rá, és már a tekintetén látszott, az a mérhetetlen lenézés, amit szegény nénivel szemben érzett. Majd megszólalt röhögve: " mi van mama, tán lagzi lesz? " Mondanom se kell, hogy a hentesen kívül senki nem nevetett, de a néni úgy elszégyellte magát, hogy lesütötte a fejét...megszégyenülve, egy ledolgozott élet után ezt kapta. Pedig ő végig dolgozta az életét, és nem ő teher róla, hogy kevés nyugdíjat kap.. Szégyen ami ebben az országban megy.. A végén megkerestem a boltvezetőt és panaszt tettem a húspultban álló férfi ellen. Remélelm, hogy alaposan megmossák a fejét, és befejezi ezt a viselkedését! "