Meggyengült Bereczky tüdeje, az orvos félelmetes dologra hívta fel a figyelmét


Meggyengült Bereczky tüdeje, az orvos félelmetes dologra hívta fel a figyelmét



Megváltozott az élete.


Nagy elhatározást tett az énekes-színész, Bereczki Zoltán: nincs olyan munka, ami eltántoríthatná attól, hogy féléves kislánya mellett legyen. Azt szeretné, ha a kis Flóra hozzá ugyanúgy kötődne, mint az édesanyjához, ezért tudatosan átszervezte az életét.

A családja miatt aggódott akkor is, amikor nemrégiben oltottként esett át a koronavírus-fertőzésen. A láza és a fejfájása ugyan két nap alatt elmúlt, mégis olyan maradványtünetekkel küzd, amik megnehezítik az életét – írja a Best.


– Biztos volt valamicélja a sorsnak azzal, hogy át kellett élnem a betegséget, de hiába kutatom, még nem jöttem rá, mi volt az. Sokat küzdöttem a ténnyel, hogy hiába negatív már a tesztem, a tüdőm még nem volt olyan állapotban, hogy egy másfél órás koncertet vagy egy hosszú színházi előadást végig tudtam volna csinálni. A Life TV-ben az Ébredj velünk! végére még nagyon elfáradtam. Egyelőre a doktor a sportolástól is eltiltott, így fizikailag sem tudok formába lendülni úgy, ahogy szeretnék – kezdte a Best magazinnak Zoli, aki korábban, ha felgyógyult egy-egy betegségből már rohant is dolgozni, még akkor is, ha maradtak enyhébb tünetei. – ...de életemben először elhatároztam, most szigorú leszek önmaghamhoz, betartok minden utasítást. Én a hangommal, ha úgy tetszik a tüdőmmel dolgozom, fontos, hogy gyorsan regenerálódjak. Jelenleg még úgy éreztem magam, mintha ezalatt a betegség alatt megdupláztam volna az éveimet. Szerencsére a betegség idején sem unatkoztam otthon, hiszen egy féléves gyermek mellett az ember minidig talál valami elfoglaltságot. Amíg a kislányunk aludt, addig is intéztem a produceri teendőimet – folytatja Zoli. aki azt is elárulta, hogy most minden másnál fontosabb számára a kislánya.


– Jóval kevesebb feladatot vállalok, a reggeli műsor sem veszi el sok időmet, és gyakorlatilag egész délelőtt otthon tudok lenni, mint egy gyesen lévő anyuka. Szeretném, ha a kislányom ugyanúgy kötődne hozzám, mint Évához.