Steve Jobs halála előtti utolsó szavai, téged is megtanítanak arra, hogy értékeld a most rossznak tűnő életed


Steve Jobs halála előtti utolsó szavai, téged is megtanítanak arra, hogy értékeld a most rossznak tűnő életed



2011-ben Steve Jobs 56 évesen hunyt el hasnyálmirigy rákban, 7 milliárd dolláros vagyont hagyva maga után.Ezek voltak az utolsó szavai;

 Ezen a ponton, az ágyban fekve, betegen az egész életemre emlékezve, rájöttem, hogy minden elismerés és vagyon, amit birtokolok, értelmetlen a közelgő halállal szemben. Van pénzem, hogy bármilyen tehetséges embert felvegyek, de nem lehet valakit felvenni, aki viseli a betegségemet. A pénzzel minden anyagi dolog elérhető, de van egy dolog, amit nem lehet megvenni: ′′ ÉLET ".

Ahogy öregedtem, egyszerre rájöttem egy 300 dolláros óra és egy 3.000.000 dolláros ugyanazt mutatja.Hogy egy 150.000 dolláros autóval és egy 15.000.000 dolláros autóval ugyanoda érhetünk el. Hogy egy 150 dolláros vagy 1500 dolláros bor ugyanazt a másnaposságot generálja ". Hogy egy 300 négyzetméteres házban vagy 3000-ben a magány ugyanaz ".

′′ Az igazi boldogság nem anyagi dolgokból ered, hanem abból a szeretetből, amelyet szeretteink kínálnak nekünk ".

Szóval remélem megértitek, hogy ha vannak barátaitok, vagy akivel beszélhettek, az az igazi boldogság!

Öt tagadhatatlan tett

- Ne neveld a gyerekeidet arra,hogy hogyan legyenek gazdagok. Oktasd őket arra, hogy boldogok legyenek - Ha felnőnek, a dolgok értékét fogják tudni, nem az árát.

- Edd az ételeket gyógyszerként, különben ételként kell fogyasztanod a gyógyszereket.

- Aki szeret, az soha nem hagy el, még akkor sem, ha 100 oka van rá,hogy kilépjen a kapcsolatból.Mindig talál okot a maradásra.

- Nagy különbség van aközött, hogy ember vagy ember vagy.

- Ha gyorsan akarsz menni, menj egyedül! De ha messzire akarsz menni, menj együtt.

És végül:

Az élet bármely szakaszában is vagy most, légy hálás, és élvezd a kis dolgokat a lehető legteljesebb mértékben, és tartsd meg párod, családod és barátaid szeretetét, hogy amikor eljön a nap, amikor a függöny leszáll, magaddal viheted ennek valódi gazdagságát."