Beszólt Putyinnak egy modell, holtan találták meg a mai napon..Gretta Vedler még 2021-ben tűnt el, néhány nappal azután, hogy a közösségi médiában lepszichopatázta az orosz elnököt.


Holtan találtak egy orosz modellt, aki Vlagyimir Putyint pszichopatának nevezte - állítja a New York Post. A lap értesülései szerint a nő teste egy bőröndből került elő.


A 23 éves Gretta Vedler egy évvel ezelőtt tűnt el, miután a közösségi médiában Putyin-ellenes kirohanást intézett a követőihez, de úgy tűnik, a két eseménynek nincs köze egymáshoz.


A test megtalálását követően Vedler volt barátja, Dimitrij Korovin bevallotta, hogy megfojtotta a nőt, mielőtt a lakóhelyétől 400 kilométerre fekvő Lipetsk régióba vitte és a holttestet egy autó csomagtartójában hagyta


Korovin azt mondta a hatóságoknak, hogy három éjszakát aludt egy hotelszobában a nő holttestével, amelyet egy frissen vásárolt bőröndbe gyömöszölt. A férfi ezután egy évig a csomagtartóban hagyta a holttestet, de folyamatosan posztolt a közösségi oldalakra, hogy úgy tűnjön, mintha a fiatal nő még mindig élne.


2021 januárjában Vedler aggodalomnak adott hangot Putyin a tüntetések elleni fellépése és az orosz sajtó cenzúrázása miatt.


"Csak feltételezem, de szerintem pszichopata vagy szociopata hajlamai vannak. A pszichopaták számára fontos, hogy folyamatosan megtapasztalják az "életben levés" érzését, ezért szeretik a kockázatot, az intenzív élményeket, az intenzív kommunikációt, az intenzív tevékenységet - az intenzív és dinamikus életet" - írta Putyinról a modell a lap szerint.