Korda Gyuri bácsi bevallotta: a halálomról szeretnék beszélni, és mindenkit előre felkészíteni rá..Az ország egyik legkedveltebb énekese évekkel ezelőtt találkozott valakivel, akitől megtudta, hol fejezi majd be a földi pályafutását. Gyuri bácsi az értékes információ tudatában, egyszerűen elkerüli a jóslatban leírt helyszínt.

Az énekes elmondta, soha semmire nem mondja, hogy nem létezik, hiszen vele is sok olyan dolog történt, amit nem igazán lehet megmagyarázni.


Biztos vagyok abban, hogy mindenkinek a sorsa előre meg van írva.

Egyszer valaki írt nekem egy dalt erről, az volt a címe, hogy: Valahol minden meg van írva egy végtelen papírra. Ebben én is hiszek – kezdte a Borsnak, s elárulta, asztrológusnál és jósnál sosem járt, a sors mégis úgy hozta, hogy találkozott valakivel, aki nagyban megváltoztatta az életét.


Védőangyal vigyáz rá


– Tizenegy néhány éve, amikor még uszodába jártam és ültem a gőzben, odajött hozzám egy hölgy, akivel szóba elegyedtem és elmondta, ő a világ Spiritiszta Szövetségének az elnöke, Londonból jött Magyarországra egy konferenciára. Meghívtam egy kávéra a szállodánkba és elárulta nekem, látja az aurámat, illetve hogy van egy védőangyalom – mondta az énekes, s hozzátette, a hölgy ezt olyan információkkal is alátámasztotta, ami után semmi kétsége nem volt afelől, hogy ez valóban így van.


– Azt mondta, a védőangyalom egy közeli rokon, egy alacsony hölgy, aki bármerre is járok, vigyáz rám. Tudni kell, hogy az én szüleim elváltak, amikor nyolc éves voltam, édesapám és a két húga nevelt fel engem. A fiatalabbik különösen közel állt a szívemhez, ő 160 cm sem volt és úgy imádott engem, hogy felnőtt koromban is kezet csókolt nekem. Rögtön tudtam, hogy akiről a hölgy beszélt, a nagynéném, Ilonka! Ezt senki sem mondtam, még a legközelebbi ismerőseimnek sem meséltem róla – magyarázta.


Külföldi halált jósoltak neki


Gyuri bácsi ezek után arra is kíváncsi volt, mit tartogat számára a jövő.


– Megkérdeztem tőle, látja-e meddig fogok élni, mire azt felelte: Csak annyit mondok, hogy nem Magyarországon fogja befejezni az életét. Mivel hiszek benne, ezért úgy döntöttem, nem kísértem meg a sorsomat és soha többé nem utazok külföldre – jelentette ki nevetve az ország egyik leghíresebb énekese, aki jó egészségnek örvend és remekül érzi magát a bőrében.