Ma reggel a kasszánál rosszul kaptam vissza. Szóltam a pénztárosnak aki lekezelő volt velem, ezután jött a biztonsági őr EZT tette..


Ma reggel a kasszánál rosszul kaptam vissza. Szóltam a pénztárosnak aki lekezelő volt velem, ezután jött a biztonsági őr EZT tette..



Az alábbi kis történetet Kovács Beáta osztotta meg az egyik facebook csoportban! Lehet egy kellemetlen helyzetet így is kezelni és megoldani! Reggel, miután a gyereket elvittem az oviba, beugrottam egy üzletbe vásárolni pár dolgot. 5000 forintos címlettel fizettem ki durván 2500 Ft- ot. Nem is figyeltem a pénztáros által visszaadott összeget, fogtam a kosarat és mentem pakolni. Amikor el akartam tenni a visszajárót, akkor vettem észre, hogy 2 db ezres helyett csak egyet kaptam vissza. Megkérdeztem a pénztárost: - Ne haragudjon de nem maradt itt egy ezres véletlenül? Erre a pénztáros lekezelően: - Hát NÁLAM biztos nem... De ha akarja, csinálhatunk egy kasszazárást és kiderül.


Mondtam, hogy ok, csináljunk. Kivette a pénzkazettát a pultból. Ez még nem feltűnő egy áruházláncnál. De ami ezután következett, arra felfigyeltek a vásárlók. Megjelent a biztonsági őr és így szólt hozzám : - Hölgyem legyen kedves hátrajönni az irodába a kosarával és táskájával együtt. Na, gondoltam simán azt hitték, hogy valami tolvaj vagyok és szúrós szemekkel nézett rám mindenki. Kicsit még talán a táskáját és pénztárcáját is biztonságba helyezték az emberek. Ekkor már kezdett a vérnyomásom felmenni (bejövök egy gyors bevásárlásra és ilyen helyzetbe keveredek)!


Lényeg a lényeg: megcsinálták a rovancsot, meglett a pénz, elnézést kérünk, blablabla... Még a végén jót is beszélgettünk a pénztárossal és az őrrel. Nem haragudtam rájuk már utána. Poénkodtunk, hogy most biztos azt hiszik az emberek, hogy loptam. A kijárat felé kísért a biztonsági őr, közben minden kasszánál sorban álló vásárló minket nézett és ekkor meg is szólalt az őr, 'aljas' módon a mondat első részét halkabban, a másodikat hangosan kiejtve : - Mi lenne ha most mondanám, hogy TÖBBET ILYET NE CSINÁLJOOOON!!!!!!