Egy 11 éves kislány sírt a Balaton mellett egy buszmegállóba, amikor a Rendőr megállt mellette, a vér is meghűlt az ereiben


Egy 11 éves kislány sírt a Balaton mellett egy buszmegállóba, amikor a Rendőr megállt mellette, a vér is meghűlt az ereibenVelencén, a Kis út és a Balatoni út kereszteződésében figyeltek fel kollégáink tegnap délelőtt egy kislányra, aki iskolatáskával a hátán állt a buszmegállóban, és sírt.


A rendőrök közelebb mentek a lányhoz, aki elmondta nekik, hogy azt hitte, már tanítási nap van, ezért elindult a velencei általános iskolába. Odaérve azonban látta, hogy az zárva van, nincs bent az iskolában senki. Ezután visszasétált a buszmegállóba, de oda csak délután érkezett volna a legközelebbi busz, amellyel Sukoróra haza tudott volna menni. Hozzátartozóit nem tudta felhívni, ezért gondolta, hogy megvárja a délutáni járatot. 


Nagy Zoltán törzsőrmester és Jankovics Viktor főtörzsőrmester azonban egy percet sem vártak, és a gyermeket beültették autójukba, majd hazavitték a nővéréhez. A rendőrök értesítették a szülőket is, anyukájának telefonon mesélték el, mi történt. 

A 11 éves kislány szülei nemcsak élő szóban, de írásban is köszönetüket fejezték ki kollégáinknak! 🙏