Nyugodj békében egyetlen gyönyörű kislányom..Képzeld el, hogy úgy döntesz, hogy csak egy lányod lesz, hogy minden szeretetedet odaadhasd neki, hogy jó kislány legyen. És egy nap úgy dönt, hogy bulizik a barátaival és elhagyja, te kétségbeesetten keresed, mert ő az egyetlen szerelmed a lány a szemedben.

A szíved azt súgja hogy él mert az apai szeretet amit iránta érzel olyan nagy hogy nem engedi hogy azt hidd valami rossz történt vele minden nap sétálsz keresve anélkül mert a szorongásod elveszi a Ppetite.

Sok nappal később felhívnak, hogy találtak egy testet, ami a hercegnőd lehetne, abban a pillanatban elindulsz arra a helyre, ahol a lélek darabokat dobálózik, bárcsak ne ő lenne!! Oda jutsz és ott van a kislányod, életed szerelme, szeretett lányod 😔 valaki elvette az életét, levágták a szárnyait, elvették mellőled, soha többé nem ölelheted meg.

Debani sok ember szívét nyerted meg, és a csillagokig vitted 🌟 Szívből kívántuk, hogy élve hazatértél volna a szüleiddel, akik egyetlen nap sem hagyták abba a keresésedet.

Nyugodj békében gyönyörű lányom 💖

Bárcsak ne te lennél vagy más nő.

Vigyázzatok magatokra vigyázzatok a lányaitokra 🫂 megölnek minket.