Nyugodj békében egyetlen gyönyörű kislányom..


Nyugodj békében egyetlen gyönyörű kislányom..Képzeld el, hogy úgy döntesz, hogy csak egy lányod lesz, hogy minden szeretetedet odaadhasd neki, hogy jó kislány legyen. És egy nap úgy dönt, hogy bulizik a barátaival és elhagyja, te kétségbeesetten keresed, mert ő az egyetlen szerelmed a lány a szemedben.

A szíved azt súgja hogy él mert az apai szeretet amit iránta érzel olyan nagy hogy nem engedi hogy azt hidd valami rossz történt vele minden nap sétálsz keresve anélkül mert a szorongásod elveszi a Ppetite.

Sok nappal később felhívnak, hogy találtak egy testet, ami a hercegnőd lehetne, abban a pillanatban elindulsz arra a helyre, ahol a lélek darabokat dobálózik, bárcsak ne ő lenne!! Oda jutsz és ott van a kislányod, életed szerelme, szeretett lányod 😔 valaki elvette az életét, levágták a szárnyait, elvették mellőled, soha többé nem ölelheted meg.

Debani sok ember szívét nyerted meg, és a csillagokig vitted 🌟 Szívből kívántuk, hogy élve hazatértél volna a szüleiddel, akik egyetlen nap sem hagyták abba a keresésedet.

Nyugodj békében gyönyörű lányom 💖

Bárcsak ne te lennél vagy más nő.

Vigyázzatok magatokra vigyázzatok a lányaitokra 🫂 megölnek minket.