Drámai hír! Pár perce érkezett a szomorú hír! Márki-Zay Péterről van szó


Drámai hír! Pár perce érkezett a szomorú hír! Márki-Zay Péterről van szó



A választási kudarc, illetve a szövetségeseitől is kapott kritikák után a baloldal miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter úgy döntött, nem lesz parlamenti képviselő, helyett Hódmezővásárhelyre összpontosít.


Márki-Zay a Facebook-oldalán hosszas bejegyzésben ecseteli, mi történik majd a választások után a kétharmadot szerzett Fidesz vezetésével.


„Hosszas mérlegelés után úgy döntöttem, nem ülök be a parlamentbe – nekem most Vásárhelyen kell megvédenem a vásárhelyi gyerekeket attól, hogy a Fidesz elvigye őket golyófogónak Ukrajnába, köztük négy, még csak nem is katona fiaimat. Orbán Viktor ugyanis számtalanszor bebizonyította, hogy amivel bennünket minden alap nélkül vádol, azt saját maga rendre megteszi:


évente 40-50 ezer migránst telepít hazánkba a távozó magyarok pótlásáraa teszteknél már fizetőssé tette az egészségügyet, a magánosításra máris százmilliókat költöttvasárnap már azt sem tagadta, hogy meg akarja szüntetni a rezsicsökkentést.” 


Hozzátette: a választás eredménye akkor sem lett volna legitim, ha ők nyernek. A választók jelentős részét ugyanis teljesen félretájékoztatta az egyoldalú, hazug propagandagépezet.