Szebeni István páros lábbal állt bele az ellenzékbe.." Full kretének, teljesen hülyék..."


Szebeni István páros lábbal állt bele az ellenzékbe.." Full kretének, teljesen hülyék..."



“Még most is hitetlenkedve olvasom. Még most sem értik. Néhány ember, köztük Donáth Anna, Ungár Péter felismerte, hogy hol hibázott óriásit az ellenzék. Az ellenzéki politikusok, elemzők, stb., még mindig nem értik. Full kreténnek, tök hülyének, ostoba krumplizabàlónak nézték a vidèkieket. A naaagy Budapestről , a fényes bisztrók lámpafénye mellett ülve akartàk megmondani nekik, hogy mit gondoljanak. És, ha nem azt, akkor megvásárolt idiótàk, mert ők, a szuperértelmiségiek tudják a tutit. 

Nem, a vidèki egyàltalán nem hülye. Csak más a fontos. Mikrokörnyezetben gondolkodik, nem globàlis háttérhatalmak összesküvés-elmèletein csámcsog a mittudomén milyen aperol meg koktél mellett a belvárosban, hanem az érdekli, lesz-e víz, gáz, villany, és csak nyugalomban szeretne élni. Ehelyett kapták az európai főügyészséget, meg különféle érthetetlen eljárásokat, meg európai egyesült államokat. Totális tévút, vàlasztói szemmel. Ha bemész a kisboltba, mit keresel? Tej, kenyér, felvágott. És nem azt, hogy melyik áruházlánc tagja az üzlet, és milyen tulajdonosi kör irányítja.

És az utolsó, ami bevágta az ajtót: vidèken még létezik betyárbecsület. Ahogy otthagyta az ellenzék Márki-Zay Pétert elsüllyedni( Donáth, Karácsony felmentve), az az elmúlt 30 év politikai viselkedésének a legalja volt. Sajnáltam a "kapitányt", és szerintem még sokan, talán még a fideszes politikusok is. 

Szóval, több tiszteletet a vidékieknek!❤️”