1 perce érkezett!Új fejlemények Berki Krisztán halálával kapcsolatban


1 perce érkezett!Új fejlemények Berki Krisztán halálával kapcsolatban



Sok a ködösítés a pénteken elhunyt Berki Krisztián halála körül: Szívmegállás, s a hatóságok a drog fele terelik a szót: a Berki által is reklámozott COVID oltásról mélyen hallgatnak!


Péntek délben jelentették be a magyarországi hírekben, hogy aznap reggel holtan találták meg lakásán a 41 éves, sportolóból felfuttatott médiaszereplővé, celebbé  avanzsált Berki Krisztiánt,írja a informatialibera.ro


A hatóságok jelentése egyelőre igencsak szűkszavú a halál okáról, egyelőre annyit hintettek szét, hogy „kábítószergyanús” anyagot találtak az elhunyt otthonában.


Hogy az elhunyt szervezetében is találtak volna bármilyen drogot, arról egyelőre nincs hír, nyilván csak a kórboncnoki jelentésben fogják megállapítani. Már amennyiben valóban erről lenne szó és nem például arról, hogy a kísérleti COVID oltás, melynek az elhunyt celeb is egyik reklámozója volt, újabb áldozatot szedett. A hatósági jelentésekben természetesen   nem is említik ezt a nagyon is kézenfekvő lehetőséget, azaz a védőoltásnak árult mRNS génterápiás kísérleti szérum mellékhatásaként fellépő halált.


Berki édesanyja a magyarországi sajtónak azt nyilatkozta, hogy fia szíve megállt s ez okozta a halált. Márpedig, logikusan gondolkodva, ha valakinek drog miatt, egy „aranylövés” miatt áll le a szíve, akkor azt a halottkém  meg tudja állapítani.