Annyira szegény volt Berki, hogy annyi pénze se volt, hogy eltemessék? Durva dolgokat állít...


Annyira szegény volt Berki, hogy annyi pénze se volt, hogy eltemessék? Durva dolgokat állít...



A végzetes sorsú üzletember temetésére vélhetően a volt és jelenlegi feleség és a barátok fogják összedobni a pénzt.


Pénteken reggel érkezett a szomorú hír: elhunyt Berki Krisztián, tragikus hirtelenséggel. Hírek szerint a médiasztár bár a közösségi média felületein a luxusélet mintáját vetítette elénk, igazából nem sok pénze volt.


Hírek szerint Berki épp a pénz miatt veszett össze volt barátjával, Ambrus Attilával.


Az egykori sportoló azt az oldalát is látta Berki Krisztiánnak, amit csak nagyon kevesen, amikor közösen szerepeltek az Ázsia Expresszben. Kalandjaikról egy közös könyvet is írtak, végül azonban egy nézeteltérés miatt eltávolodtak egymástól, és már sosem volt alkalmuk kibékülni.


Az utolsó beszélgetésünk vitatkozássá fajult a közös könyvünk miatt. Akkor nagyon feldúlt volt, ott már éreztem, hogy valami nem kerek, én nem ilyennek ismertem meg Krisztiánt. Iszonyatosan beleállt a dolgokba, pedig korábban nem ezt csinálta. Az utolsó beszélgetésünk nagyon eldurvult, éreztem, hogy valami ott nincs rendben - mesélte a Mokka műsorában Attila,


akinek a műhelyében porosodik az ázsiai kalandjukról szóló, közös könyvükből ezer eladatlan példány, amit Krisztián nem akart elvinni és eladni, pedig 2,5 millió forintot is kaphatott volna érte - tudta meg a naphíre.hu.


A Viszkis megígérte: eladja Berki könyveit, a pénzt pedig a tragikus sorsú üzletember kislányainak adja oda.


A lap szerint a közeli barátok szerint mivel Krisztiánnak egy vasa sem volt már, a végső tisztességet nem köztemetéssel fogja megkapni. Mazsi, Pamela és barátai összedobják majd a pénzt a végső búcsúra.