Betakargatta halott édesapját Nati.. megrázó részletek jöttek


Betakargatta halott édesapját Nati.. megrázó részletek jöttek


41 éves korában, péntek hajnalban elhunyt Berki Krisztián. Megrázó részletek jutottak a Bors birtokába arról, hogy az FTC egykori vezérét hogyan érte a halál. Kiderült, 9 éves kislánya, Natasa Zselyke talált rá, aki azt hitte, az apukája csak alszik, így betakargatta őt.


Péntek reggel rendőrautók lepték el Berki Krisztián IX. kerületi otthonának utcáját. A környéket és a társasház bejáratát a rendőrök kordonnal zárták le, majd mentőautó később a helyszínelők érkezett meg. A házaspár erkélyét a kíváncsiskodó szemek elől rendőrségi sátorral eltakarták. Ekkor már tudni lehetett, hogy az egykori Fradi-vezér meghalt.


Miben halt meg Berki Krisztián?

Információk szerint a szomszédok azt mondták, Berki lakásából napok óta hangos kiabálás, veszekedés hangjai szűrődtek ki, ám a Ripost még ennél is borzalmasabb információknak került a birtokába. A lap az elhunythoz közelállóktól megtudta, hogy Berki Krisztián holttestét a kilencéves kislánya, Natasa Zselyke találta meg péntek éjszaka. Lapinformációk szerint végzetes adag kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök, feltételezhetően emiatt állt meg Krisztián szíve.