Brutális vagyont hagyhatott hátra Molnár Richárd.. ekkora összegről lehet szó


Brutális vagyont hagyhatott hátra Molnár Richárd.. ekkora összegről lehet szó



A berettyóújfalui Gróf Tisza István kórházban – magáról nem tudva – halt meg csütörtök este a Dózsa György úti gázolóként ismert M. Richárd. A férfit sztrókkal vitték be, és a gondos orvosi ápolás ellenére sem tudták megmenteni az életét. Erről a kezelőorvosa számolt be a férfi ügyvédjének, aki aztán a családot is értesítette a tragédiáról.


A Blikk azt írja, hogy mivel a család a gyógyulásra összpontosított, és végig bíztak M. Richárd felépülésében, a 43 éves férfi nem készített végrendeletet. Vagyontárgyai így a hatályos örökösödési szabályok szerint kerülhetnek rokonaihoz. Hozzátartozó szerint egyébként a kecskeméti maffiaperben is érintett bűnöző előzőleg átértékelte az életét, a hibáit, és kérvényezett szabadlábra helyezése esetén új, szerény életvitelre készült.

Hogy ez mennyire sikerült volna neki, már nem tudjuk meg. Unokatestvére mindenesetre közösségi oldalán azt írta, hogy szerinte képes lett volna megváltozni. 


Egyes értesülések szerint 1 milliárd forint körüli vagyonnal rendelkezett M. Richárd, amit azonban nem a saját nevén tartott, ugyanis a nevén semmi nem volt. 


Hogy ki nevén van, és mi, az egyelőre titok, de van egy németországi autókereskedése, az egészen biztos.