KIDERÜLT minden Berki temetéséről. Mikor hol, hogyan, stb.


KIDERÜLT minden Berki temetéséről. Mikor hol, hogyan, stb.A 41 éves korában elhunyt médiasztárt csütörtökön helyezik végső nyugalomra.

Berki Krisztián

Csütörtökön kísérik utolsó útjára a közel három hete elhunyt Berki Krisztiánt, akinek a temetése is „berkikrisztiános” lesz. Özvegye, Mazsi ugyanis azt kérte a gyászolóktól, fehérben érkezzenek a szertartásra. A médiaszemélyiség édesanyja eleinte furcsállta a fehér gyászruhát, de természetesen ő sem ragaszkodik a hagyományos temetési viselethez. Az asszony szerint ez Krisztián kívánsága volt.


Krisztián egyszer azt mondta, ha vele valami történne, ne gyászolja őt senki, legyenek fehérben a temetésén. Ezért dönthetett úgy Mazsi, hogy ezt kéri a temetésen résztvevőktől. Természetesen én is fehéret viselek majd


– mondta a megtört asszony, aki újabb részletet árult el a temetésről.


Hamvasztás volt, de koporsós temetés lesz 


– mondta a Blikknek Júlia asszony.


Mazsi összeroppant, az édesanyja és a testvére segítik

"Mazsi még mindig nem tért magához a tragédia okozta sokkból, talán a temetés után könnyebb lesz neki kicsit. Rettentően sokat fogyott. Eleve vékony volt, de most két ruhamérettel soványabb. A kicsi és a családja tartja benne a lelket, hisz a kis Emma számára az élet nem állt meg. Szinte mindenkitől, még a barátaitól is elzárkózik, remélhetőleg a szertartás után nyit egy kicsit, bár azt mondta, leginkább a munkába menekül majd, hogy ne kelljen állandóan Krisztián halálára gondolni" – mesélte egy neve elhallgatását kérő ismerős.


Nem lesz gyászszertartás

Szerettek volna egy gyászszertartást tartani az Esztergomi bazilikában, de nem volt már időpont a temetés napjára, Mazsi pedig a családja nyomására végül úgy döntött, nem keres másik helyszínt, inkább elengedte a tervet 


– tette hozzá az ismerős.