KIDERÜLT minden Berki temetéséről. Mikor hol, hogyan, stb.A 41 éves korában elhunyt médiasztárt csütörtökön helyezik végső nyugalomra.

Berki Krisztián

Csütörtökön kísérik utolsó útjára a közel három hete elhunyt Berki Krisztiánt, akinek a temetése is „berkikrisztiános” lesz. Özvegye, Mazsi ugyanis azt kérte a gyászolóktól, fehérben érkezzenek a szertartásra. A médiaszemélyiség édesanyja eleinte furcsállta a fehér gyászruhát, de természetesen ő sem ragaszkodik a hagyományos temetési viselethez. Az asszony szerint ez Krisztián kívánsága volt.


Krisztián egyszer azt mondta, ha vele valami történne, ne gyászolja őt senki, legyenek fehérben a temetésén. Ezért dönthetett úgy Mazsi, hogy ezt kéri a temetésen résztvevőktől. Természetesen én is fehéret viselek majd


– mondta a megtört asszony, aki újabb részletet árult el a temetésről.


Hamvasztás volt, de koporsós temetés lesz 


– mondta a Blikknek Júlia asszony.


Mazsi összeroppant, az édesanyja és a testvére segítik

"Mazsi még mindig nem tért magához a tragédia okozta sokkból, talán a temetés után könnyebb lesz neki kicsit. Rettentően sokat fogyott. Eleve vékony volt, de most két ruhamérettel soványabb. A kicsi és a családja tartja benne a lelket, hisz a kis Emma számára az élet nem állt meg. Szinte mindenkitől, még a barátaitól is elzárkózik, remélhetőleg a szertartás után nyit egy kicsit, bár azt mondta, leginkább a munkába menekül majd, hogy ne kelljen állandóan Krisztián halálára gondolni" – mesélte egy neve elhallgatását kérő ismerős.


Nem lesz gyászszertartás

Szerettek volna egy gyászszertartást tartani az Esztergomi bazilikában, de nem volt már időpont a temetés napjára, Mazsi pedig a családja nyomására végül úgy döntött, nem keres másik helyszínt, inkább elengedte a tervet 


– tette hozzá az ismerős.