Szétszakad a Nánási család, Ördög Nóra közölte a szomorú megrázó hírt


Szétszakad a Nánási család, Ördög Nóra közölte a szomorú megrázó hírt



A műsorvezető több héten át utazik együtt az Ázsia Expressz játékosaival, idén viszont nem lesz végig vele a családja. Még sosem volt ilyen hosszú ideig távol a gyermekeitől - írja a Bors.


Kezdődik a TV2 közkedvelt műsora, az Ázsia Expressz forgatása. A szereplők Jordániát, Törökországot és Grúzián át Üzbegisztánt járják be, köztük Gelencsér Timi és legjobb barátja, de Gáspár Győzőék is. A műsort pedig Ördög Nóra vezeti.


Lélekben már felkészült, hogy nem lesz végig mellette a családja.

 

– Sok minden megváltozott az elmúlt években – kezdte a Bors megkeresésére Ördög Nóra – Közel három év telt el a második széria óta, a gyerekeim pedig igencsak megnőttek. Mici 9 éves lesz, Vencel 8, már van saját kis életük. Barátok, iskola, különórák, így meg kellett hoznunk azt a nehéz döntést, hogy nem lesznek velem végig az úton. Kétszer jönnek utánam a forgatás alatt, egyszer nyolc és egyszer kilenc napra. Lesz olyan időszak, amikor két teljes hétig távol leszünk egymástól, ami a legtöbb külön töltött idő, amióta csak az anyukájuk vagyok. Nehéz időszak vár ránk, még nehezebb, mint bármikor. Még el sem tudom képzelni, hogy milyen érzések ébrednek bennünk és milyenek bennem? Komoly próbatétel lesz - mondta elérzékenyülve a műsorvezető.