Egy 14 éves kislány halt meg, az osztálykiránduláson a Balatonnál. Borzalmas dolog történt veleSzörnyű tragédia történt vasárnap a Balatonnál, ahol információink szerint egy 14 éves kislány vesztette életét. Úgy tudni, a fiatal osztálykiránduláson vett részt, s a vízben fürdött. Ekkor még semmi jele nem volt annak, hogy baj van, ám amikor kijött a Balatonból, rosszul lett, kiabált, hogy nem érzi jól magát. Társai először azt hitték, hogy csak viccel, ám kiderült, hogy nagyon is komoly a helyzet.


„Fájlalta a gyomrát meg a fejét, kiabált, majd hörgött. Azt hitték, hogy viccel... Aztán jöttek a mentők, hajnalban halt meg” – mondta lapunknak egy neve elhallgatását kérő informátor.


Úgy tudjuk, hogy a tinédzser miután kijött a vízből, összeesett, és mentő érkezett a helyszínre hozzá. Az informátor szerint másfél liter vizet találtak a kislány tüdejében, majd hétfőn hajnalban a kórházban az orvosok minden igyekezete ellenére meghalt.


A lány egy budapesti gimnázium tanulója volt. Az ügy kapcsán megkerestük az iskolát, a tragédia hírét nem erősítették meg és nem is cáfolták, ugyanis nem kívántak nyilatkozni, ahogy érthető módon a szülők sem.