Sajnálattal értesítünk mindenkit hogy Ötvös Lászlót megtalálták, elhunyt. Az édesanyja leírta, hogy milyen szörnyűség történt vele..


Sajnálattal értesítünk mindenkit hogy Ötvös Lászlót megtalálták, elhunyt. Az édesanyja leírta, hogy milyen szörnyűség történt vele..



Amint az kiderült a 2022.04.07-én Lajosmizséről eltűnt férfi Szerbiába ment ahol most olyan súlyos autóbaleset érte hogy életét már nem tudták megmenteni. Családjának őszinte részvétünket fejezzük ki, a keresésében segítőknek köszönjük munkájukat.

Nyugodjék békében.

Az édesanya kiírása:

Az én drága, gyönyörű. édes kicsi  szeretett fiam, Lacikám örökre eltávozott az élők sorából. Autóbaleset áldozata lett. A jó Isten irgalmában nyugodjék! Az örök világosság fényeskedjék neki!

Hihetetlen, borzalmas, felfoghatatlan az egész! Mért? Nincsenek válaszok! Egy éve ő vitt el minket Horváthországba nyaralni. Már soha többé nem lehetünk együtt. Az angyalok vigyázzanak rád drága gyönyörű, édes kisfiam! Örökké szeretni foglak! Soha, de soha nem felejtünk el! Fordítva kellett volna lennie..

Brutális közlekedési baleset: Meghalt egy 30 éves magyar férfi Szerbiában

2022-06-16 U. Z.

Egy 30 éves magyar állampolgár vesztette életét abban a közlekedési balesetben, amely ma reggel 9 óra körül történt a Niš és Belgrád közötti autóúton Vrčin közelében, közvetlenül a fizetőállomás előtt – írja a direktno.rs.

Mint írják, a magyar rendszámú, Opel típusú személyautó lesodródott az útról és felborult. A férfit súlyos sérülésekkel vitték a sürgősségi osztályra, az orvosok megkísérelték az életmentő műtétet, ám a fiatalember a beavatkozás közben meghalt.