.

2 perce érkezett: elmarad a tüzijáték.A pénzt az emberek kapják meg?Szerda este Miskolc polgármestere is bejelentette, hogy a nehéz gazdasági helyzet miatt lemondják az augusztus 20-ai tűzijátékot. Ezzel már összesen 13 településen jelezték ugyanezt, a lista egyre csak nő.

Szerdán már írtunk arról: Salgótarján példáját követve – ahol kedden jelentették be a tűzijáték lemondását – több nagyobb településen is úgy döntöttek, idén nem rendezik meg a látványosságot.

Salgótarján és Siófok után most úgy tűnik, Szentes és Pécs is beáll a sorba.

Ugyanígy döntöttek nemrég Miskolcon, amint arról Veres Pál polgármester nemrég beszámolt.

A mai kiszámíthatatlan helyzetben tűzijátékra költeni védhetetlen és felelőtlen pazarlás lenne. Az erre szánt pénzeket inkább olyan feladatokra költjük, amelyek ebben a rendkívül nehéz helyzetben valóban a miskolciakat és a miskolciak érdekeit szolgálják

– írta a városvezető. 


Egy nem hivatalos, a közösségi médiában terjedő lista szerint már legalább 12 településen döntöttek úgy, hogy lemondják a tűzijátékot: 

Miskolc,

Ózd,

Pásztó,

Pécs,

Salgótarján,

Siófok, 

Solt,

Sümeg,  

Szentes,

Székesfehérvár,

Szombathely,

Tapolca.

A listán szerepel még Kiskunhalas, Paks és Szekszárd is, de ezen településeknél nem találtunk arra vonatkozó közlést, hogy tényleg elmaradna a tűzijáték. 

Népszerű bejegyzések

.

Népszerű bejegyzések

Oldalak