A nyugdíjasok egyetértenek: nem kell annyit klímázni, meg mosni. Lehet kézzel mosni, és legyezni magukat, ha melegük van


A nyugdíjasok egyetértenek: nem kell annyit klímázni, meg mosni. Lehet kézzel mosni, és legyezni magukat, ha melegük van



Kommentben fakadtak ki a nyugdíjasok, ahol általában sok gyerekes családanyák írták le, hogy nekik bizony a 210 kwh nem elég egy hónapra, pedig semmi extra fogyasztójuk nincs, csupám mosni kell, főzni a gyerekeikre. Erre persze a nyudíjasok, akiket ez az intézkedés egyáltalán nem, vagy nagyon minimális részben érint csak,  elkezdtek hőbörögni. 


" Minek kellett szülni 3-4 gyereket, ha gondot okoz neki kifizetni a rezsit?? ELőre kellettet volna gondolkodnia, nem csak potyogtatni ki azokat a gyerekeket! Majd felkopik az áluk, aztán nem lesz mit enni, akkor rájönnek, hogy elég lett volna egy gyerek is!!!!!!44! " 


" Egésznap megy a légkondi, meg a mosógép, sütőlap és a sütő. Sütik a húsokat, esznek nagyokat, mint az urak régen..erről le kell szokni, lehet paprikás krumplit enni, vagy zsíros kenyeret!! Mi azon nőttünk fel, és itt vagyunk! Nem kell annyit klímázni, meg mosni. Lehet kézzel mosni, és legyezni magukat, ha melegük van " 


" Le kell kapcsolni az áramot, és estére gyertyával csináljanak fényt takarékos is, és még ráadsául bele is férnek a kormány által kihirdetett szabályokba. "