Ijesztően vékonyra fogyott Hódi Pamela.. sokan aggódni kezdtek érte- kép


Ijesztően vékonyra fogyott Hódi Pamela.. sokan aggódni kezdtek érte- kép



Hódi Pamela rengeteget fogyott az utóbbi időben... a rajongói szerint túl sokat is. Néhányan nem is bírták szó nélkül hagyni a látványos változást, amin keresztülment. Volt, aki kerekperec megmondta az influenszernek, hogy szerinte nem néz ki jól az új külsejével, ugyanis túl sovány lett.


Hódi Pamelával nagyot fordult a világ, miután két hónappal ezelőtt elvesztette első gyermeke édesapját, Berki Krisztiánt. A tragikus hirtelenséggel elhunyt celeb július első napján töltötte volna be a 42. életévét, aminek kapcsán egykori párját is betámadták a kommentelők.


„A kötelességem elvégzem még akkor is, ha nem posztolok a temetőből, a sírhelyről. Kivittem a lányomat a temetőbe július 1-jén, az édesapja születésnapján: vittünk virágot, rajzot, és meghallgattuk Halász Judittól a Boldog születésnapot című dalt. Ennél többet nem tudunk tenni, és akik szerint a nyári szünetben a szobában kéne ülnünk és sírni azért, ami történt, azokat szeretném megkérni, hogy gondolják át, amit kommentelnek. Köszönöm a megértést” – reagált akkor a támadásokra Pamela. Ám most talán újra meg kell majd védenie magát, legújabb fotója alatt ugyanis ismét igen sok támadást kapott.