Orbán Viktor öccse benne van tulajdonosként Schobert Norbiék fogyókúrás cégébe..Újabb hatalmas lebukás?


Orbán Viktor öccse benne van tulajdonosként Schobert Norbiék fogyókúrás cégébe..Újabb hatalmas lebukás?



Különös összefonódásra lettek figyelmesek az interneten, mégpedig a következő: "Schobert Norbiék cége, a Norbi Update Lowcarb Zrt tulajdonosai között felfigyel Orbán Viktor fóton élő öccse, nevezetesen Orbán Áron. -a nemzeti cégtár oldalán nyilvánosan láthatóak a tulajdonosok

 Eddig is tudtuk, hogy nagy milliárdos árbevételű cégek közelében vannak a kormánytagok, ki így ki úgy, de hogy engedheti meg ezt akárki is, hogy a kormányfő édesapjának cége-i milliárdos árbevételeket csinlnak, látszólag nem állami pénzből, de nyomozás után találtak olyan üzleteket, ahol közvetve jutott állami pénzhez Orbán Viktor édesapja. Arról nem is beszélve, hogy Orbán legjobb barátja, ma már milliárdos üzletember, aki sorra nyeri el a közbeszerzéseket. 

Egy normális országban ezért már lemondott volna a teljes delegáció, de itt napról napra a pofánkba röhögnek, és folytatják tovább az államosított lopást. Esélyünk nem lesz ezeket leváltani soha, mert a falvakban, aki nem rájuk szavaz, annak nincs közmunka. Az időseket meg orruknál fogva vezetik. :) Illetve ők megvásárolhatóak, erzsébet utalványért, burgonyáért, de újabban már csak pénzért. Nyugdíj korrekció, 13. havi nyugdíj, és egyéb címszavakkal. 

Elbaszott egy ország ez, de csak a vezetősége miatt. Orbán számtalan videója kering az interneten, ahol Nostradamushoz métlóan elmondta, hogy Gyurcsányék mit fognak csinálni az országgal, de aztán ők tették mindezt. Érdemes megnézni a videót: