Sírva kapcsolta ki a Dédi mamám a bojlert, és a mélyhűtőt..nem futja a nyugdíja, hideg vízbe fog mosakodni, és...


Sírva kapcsolta ki a Dédi mamám a bojlert, és a mélyhűtőt..nem futja a nyugdíja, hideg vízbe fog mosakodni, és...



Kedves emberek, ez a magyar rögvalóság, és ezt most el is mondom nektek! 

Dédimama egyedül él, amióta meghalt a papa, ennek már 4 éve. Dédi eddig nagyon jól kijött a pénzéből, elég volt a nyugdíja mindenre. Ebédre kapott ingyen enni, a helyi önkormányzat hordta ki az ebédet az időseknek. Nem volt egy 5 csillagos fogás, de a mama nem válogat, jól lakott, és megköszönte azt. Azonban képtelenség, hogy a régi mélyhűtője, és a bojler annyit fogyaszt, hogy a mama kicsúszott az átlag fogyasztók köréből. Ezt realizálva, ma arra lettünk figyelmesek, hogy lekapcsolta a bojlert, és a mélyhűtő tartalmát szétosztotta a családban. Azt mondta, hogy neki ez adott biztonság érzetet, hogy volt kaja a fagyóban, legalább 2 hónapra előre elegendő, és most szerte foszlott minden. Eltűnt a biztonság érzete, eltűnt minden, teljesen depressziós..


Hideg vízben fog fürdeni, pedig a családban megbeszéltük, hogy össze dobjuk neki az áram számla árát...ha csak ez lenne a baj..

Öreg konvektoros fűtés van neki, ami még a legkisebb fokozaton is zabálja a gázt. Sajnos nincs pénzünk korszerűsíteni a dédi fűtés rendszerét, tehát fogalmunk sincs, hogy mi lesz vele télen. Megfagy? Vagy elvisszük magunkhoz, a 4 gyerek mellé? A 2 szobás lakásunkba? Kilátástalan a helyzet!


Biztos a kastélyokba, meg a 400 négyzetméteres villákban ezeknek nem fáj a feje, de a valóság az inkább a fent leírt történet.. szégyellje magát minden kormánytag!