3 hónapja halt meg Berki, Mazsit pedig ezzel a férfival fotózták le..


3 hónapja halt meg Berki, Mazsit pedig ezzel a férfival fotózták le..



Berki Mazsi először jelent meg nyilvános eseményen férje májusi tragikus halála óta, és ezzel máris komoly vihart kavart. A csütörtöki rendezvényre ugyanis nem egyedül toppant be, hanem az ismert televíziós producerrel, Kovács Dániellel együtt, aki mellől egész este el sem mozdult.


Berki Krisztián özvegye három hónappal a férje tragédiája után kezd talpra állni. Egyre aktívabb a közösségi oldalain, interjúkat ad, és szerda este, Zalatnay Cini és DR BRS közös dalának bemutatóján is megjelent. Az eseményen a Blikk munkatársa is jelen volt, így megörökíthette, hogy Mazsi az ismert producer, Kovács Dániel oldalán tűnt fel. Bár Berki Krisztián özvegye a közösségi oldalán azt írta, véletlenül ültették egy asztalhoz a tévés szakemberrel, a rendezvény több résztvevője szerint is a páros együtt lépett be a bemutatóra.


– Azon is meglepődtem, hogy Mazsi megjelent az eseményen, hiszen mindenki tudja, hogy milyen nehéz időszakon van túl. Attól pedig sokunknak tátva maradt a szája, hogy partnerrel töltötte az estét. Mindvégig egymás mellett ültek és beszélgettek, láthatóan bizalmas, közeli kapcsolatban vannak. Szinte senkivel nem foglalkoztak, csak egymás társaságát élvezték. Mazsi végig mosolygott, akárcsak Dániel – mesélte lapunknak az egyik szemtanú.


Miután a rendezvényről készült fotók felkerültek a világhálóra, azonnal elindultak a találgatások is, hogy mi lehet Mazsi és Kovács Dániel között, sőt, az anyuka heves támadások céltáblája lett.



„Eddig tartott az özvegyi gyász”; „Nem kellene ennyi idő után idegen férfival mutatkoznia…”