Direkt a vonat elé hajtott Ildikó..a 80-as években híres magyar topmodell azonnal szörnyethalt..


Direkt a vonat elé hajtott Ildikó..a 80-as években híres magyar topmodell azonnal szörnyethalt..



A 80-as évek sztárja, Szőnyi Ildikó az áldozata a vasárnapi vasúti tragédiának. Az egykori topmodell, Győrtől nem messze, autójával a sínekre hajtott, majd ott várta meg a vonatot. Az ütközést nem élte túl. Pár napja arra utalt Facebook oldalán, hogy súlyos beteg és meg fog halni.


Vonatbaleset Győrnél

Szörnyű baleset történt Győr és Nyúl között, amikor egy közlekedő személyvonat elé hajtott egy zöld színű Opel Mokka típusú gépkocsi a 82-es főúti vasúti átjárójában vasárnap késő este.



Meghalt a sofőr

A vonat mintegy száz méter hosszan tolta a járművet maga előtt, amelynek vezetőjét a pannonhalmi hivatásos tűzoltók a mentőkkel együttműködve emelték ki a kocsiból, őt a gyors beavatkozás ellenére sem sikerült megmenteni, a helyszínen életét vesztette.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!


A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!


A síneken parkolt

 A vonaton utazó két személyhez mentesítő autóbuszt küldött a vasút társaság. A Baleset-info értesülése szerint a gépkocsit vezető 55 év körüli nő, mielőtt a sorompók lezárultak volna, járművével leparkolt a sínen, és megvárta az érkező vonatot.


Marjai Judit, egykori modell és fotós kedden Facebook oldalán búcsúzott a ’80-as évek topmodelljétől, Szőnyi Ildikótól. Akkor derült ki, hogy a nyúli vonatbaleset áldozata a volt manöken.



Marjai Judit is búcsúzik

„Búcsúzom…. Szegény Ildi , remélem most már könnyebb neked. Részvét a családnak és persze Ildi emlékének. Milyen vidám fiatal lány volt , de az utóbbi évei tele voltak betegséggel , csalódással , lelki szenvedéssel . Nagyon sajnálom ! Néhány ève megkeresett , hogy újra fotózni szeretne , megtettem amit kért . Szép volt ismét, de a lelki békèjét már sehol se találta” – írta Marjai Judit, aki az általa készített fotókat is csatolt Facebook oldalán.