Emelkedett az albérletem, a rezsim, a kaják ára, és minden. A fizetésem viszont forintra pontosan annyi, mint ezek előtt 2 évvel..


Emelkedett az albérletem, a rezsim, a kaják ára, és minden. A fizetésem viszont forintra pontosan annyi, mint ezek előtt 2 évvel..Én csak egy átlagos magyar állampolgár vagyok. Projektmenedszerként dolgozom egy nagyvállalatnál, a diplomámmal, egy tök átlagos bérért. Az utóbbi 2 évet górcső alá véve, megkellett, hogy állapítsam, hogy az albérletem ára 15 ezer forinttal, a havi kaja 20 ezer forinttal, a rezsim 6 ezer forinttal a tisztálkodási, és mosó szerek, egy két szezonális ruha- újabb 15 ezer forinttal dobta meg a havi költéseim. Tehát se étterem, se buli, se nyaralás, se semmi nem volt, mert nem fért bele. 


A fizetésem pontosan 0 forintra konvergál a hónap legvégére, mire minden kiadással végzek. A főnökeim nem emelnek a izetésemen, és én még állítólag jó bért is kapok az átlaghoz képest. Ha én nem tudok ebből megélni, és félre tenni, akkor miből és hogy oldják meg azok, akik tényleg nagyon kevés pénzből élnek? 


Ebből szerintem még nagyon nagy baj lesz..