Ez a baba a kezében egy tárggyal született. A sokat látott orvosok sem láttak még ilyet


Ez a baba a kezében egy tárggyal született. A sokat látott orvosok sem láttak még ilyet



Az újdonsült anyuka megosztott egy képet a babájáról. Nem lenne benne semmi rendkívüli, ha nem az a tény, hogy a gyerek egy tárggyal a kezében született. 


A baba egy tárggyal a kezében született


Több mint 56 000 alkalommal osztottak meg a Facebookon egy fotót egy cuki 4 kg-os fiúról, aki egy spirált tart a kezében. A baba császármetszéssel született.


Az spirál “meghibásodott”…


Ha helyesen helyezik fel a spirált, akkor több mint 99%-ban hatásos, így 100-ból kevesebb, mint egy nő esik teherbe a használat során.


EZ VOLT A HARMADIK FOGAMZÁSGÁTLÓ KÉSZÜLÉKEM. AZ ELSŐ KETTŐ TÖKÉLETESNEK BIZONYULT… AMIKOR DECEMBERBEN MEGTUDTAM, HOGY TERHES VAGYOK, ELÉGGÉ LEDÖBBENTEM. DE EZZEL MÉG NEM ÉRTEK VÉGET A MEGLEPETÉSEK, HISZEN GYORSAN KIDERÜLT, HOGY 18 HÉT TELT EL A MEGTERMÉKENYÍTÉS ÓTA, NEM PEDIG NÉHÁNY HÉT, AHOGY GONDOLTAM. ULTRAHANGOS VIZSGÁLATTAL PRÓBÁLTUNK MEGKERESNI A SPIRÁLT, DE NEM TALÁLTUK, TEHÁT ABBÓL INDULTUNK KI, HOGY BIZTOSAN KIESETT.


DEXTER NEM VOLT TERVEZETT GYEREK, DE NAGYON ÖRÜLÜNK, HOGY MEGSZÜLETETT.


Bár Lucynak és párjának nem ez volt az első gyermeke, mindketten rájöttek, hogy legközelebb egy kicsit óvatosabban kell egymáshoz bújniuk. Soha nem lehetünk 100%-ig biztosak…