Gyűrd össze az alumínium fóliát, és dobd a golyót a mosogatógépbe: elképesztően látványos dolog fog történni!


Gyűrd össze az alumínium fóliát, és dobd a golyót a mosogatógépbe: elképesztően látványos dolog fog történni!Ha egyszer kipróbálod ezt az olcsó és látványos házi praktikát, soha többé nem akarod majd máshogy csinálni a mosogatást!

Olcsó, mégis számtalan dologra felhasználható

Mint azt minden háziasszony jól tudja, az alufólia olyan dolog, amiről bár megoszlanak a vélemények, a legtöbben mégis használjuk a mindennapokban, méghozzá számtalan dologra. Ez az olcsó és hasznos termék nagy segítségünkre lehet főzéskor, sütéskor vagy éppen a megmaradt ételek elcsomagolásnál, de számtalan pofonegyszerű trükköt is megismerhettünk már, amihez csak egy kis darab kell belőle.


 Sokan például nem tudják, de ha összegyűrjük az alumínium fóliát, és egy kis golyót formázunk belőle, majd azt a mosógépbe dobjuk, akkor elképesztően szép és tiszta ruhákat kapunk majd, valamint még a vasalás is könnyebb lesz az apró golyócska használatával, ami egyébként nagyszerűen összegyűjti a felesleges mosóport és a szöszöket. 


A fóliát tehát nem csupán a konyhánkban hasznosíthatjuk, most mégis egy olyan praktikát mutatunk, amit a konyhád táján vethetsz be: gyűrj össze egy kisebb mennyiségű alufóliát, csinálj belőle golyót, majd dobd a mosogatógéped evőeszköz tároló rekeszébe – sejted, mire lehet jó ez az egyszerű, de nagyszerű trükk?