Itt az igazság Korda György autóbalesetéről és a haláláról!


Itt az igazság Korda György autóbalesetéről és a haláláról!



A több évtizedes pályafutással rendelkező Korda György megdöbbentő hírt kapott. Közölték vele, milyen helyszínen hunyja majd le örökre a szemeit.


Korda György még 83 évesen is járja az országot, sőt, a mai napig a legnépszerűbb előadók közé tartozik. Gyuri bácsi elmondta, biztos abban, hogy mindenkinek a sorsa előre meg van írva, egyszer pedig találkozott egy személlyel, aki érdekes információkat árult el neki.



„Tizenegy néhány éve, amikor még uszodába jártam és ültem a gőzben, odajött hozzám egy hölgy, akivel szóba elegyedtem, majd elmondta, ő a Spiritiszta Világszövetség elnöke, Londonból jött Magyarországra egy konferenciára. Meghívtam egy kávéra a szállodánkba, ahol elárulta nekem, látja az aurámat, illetve hogy van egy védőangyalom" – kezdte mesélni a Borsnak, majd hozzátette: olyan dolgokat tudott meg, amelyek alá is támasztották ezt a tényt.



Állítása szerint a hölgy közölte vele, hogy a védőangyala egy közeli rokona, aki egy alacsony hölgy, és bármerre is jár, vigyáz rá. Szülei nyolcéves korában elváltak, ezért édesapja két húga nevelte fel, a fiatalabbik, Ilonka pedig különösen közel állt a szívéhez. Rögtön tudta, róla van szó, hiszen mindössze 160 cm volt, és úgy imádta őt, hogy még felnőtt korában is megcsókolta a kezét. Ezután azt is megtudta, hogy a jövő mit hoz számára.


„Megkérdeztem tőle, látja-e, meddig fogok élni, mire azt felelte: csak annyit mondhat, hogy nem Magyarországon fogom befejezni az életemet. Mivel hiszek benne, ezért úgy döntöttem, nem kísértem meg a sorsomat, azaz soha többé nem utazok külföldre” – mesélte nevetve. Feleségével, Balázs Klárival a ’80-as évek óta együtt lépkedtek felfelé a ranglétrán, amely idő alatt nem egyszer jártak külföldön is. Sokan megirigyelhetik, hogy mennyi helyen jártak már, jószerivel körbe utazták az egész világot.