A 2022-es őszi nap-éj egyenlőség ennek a 3 csillagjegynek hoz nagy változást az életébe


A 2022-es őszi nap-éj egyenlőség ennek a 3 csillagjegynek hoz nagy változást az életébe



Az őszi nap-éj egyenlőség szeptember 23-án következik be, amikor hivatalosan is véget ér a nyár, és a Szűz jegyből a Mérleg jegyébe lépünk. “Asztrológiai szempontból az őszi nap-éj egyenlőség a világosság és a sötétség egyenlőségének napja, amely hű marad a Mérleg természetes harmonikus természetéhez” – mondja Corina Crysler asztrológus.


Az ezt követő időszakot az önreflexió, az egyensúly megtalálásának vágya jellemzi. Ahogy elkezdenek rövidülni a nappalok, annál inkább elkezdünk befelé figyelni. A nap-éj egyenlőség a betakarítás időszaka, gyakoroljuk a hálát, köszönjük meg a természet bőségét, és tekintsünk hasonlóképp a belső munkánk metaforikus gyümölcsére is.



Ezen a napon sikerül jobban megértenünk a személyes fejlődésünket, gondoljuk át, hogy hová szeretnénk eljutni, mi az, ami szükséges a belső egyensúlyunkhoz.


Az alábbi 4 csillagjegy az, aki legerőteljesebben fogja érezni az őszi nap-éj egyenlőség hatását!



Kos


Most jó alkalom nyílik arra, hogy áttekintsd és újraértékeld a kapcsolatok szerepét az életedben. Ez a függetlenség visszaszerzésének ideje, most visszakaphatod személyiséged azon darabjait, amiket másokra pazaroltál.


A Mérleg az egyensúly időszaka, most el tudod engedni a megfelelési kényszert, hogy állandóan a külső megerősítéseket keresd, végre úgy döntesz, hogy te magad leszel a legfontosabb. Komoly változások valósulnak meg a kapcsolataidban és az életedben.


Rák


Új, energiákkal teli évszak kezdődik számodra, amit maximálisan ki is fogsz használni. Vízjegyként általában másoknál sokkal jobban irányítanak az érzelmeid, és ez most is erőteljesen fog érinteni. Most meg fogod érteni, hogy tulajdonképpen miért is kell cipeld azokat a terheket, amelyek nehezebbé teszik a hétköznapjaidat.



Rájössz, hogy az életben mindennek jól meghatározott értelme van. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy mi az, amihez feleslegesen ragaszkodsz, és szükségtelen számodra. Próbáld megkeresni minden dolognak mélyen a gyökerét, főleg azoknak, amelyek nem engedik, hogy tovább lépj.


“Ez egy nagyszerű időszak a gyógyulásra, engedd el azt, ami már nem a tiéd” – javasolja Crysler.


Oroszlán


A szükségletekről az önkifejezésre, saját magad megmutatására tevődik a hangsúly, de mielőtt rátalálnál az igazi önmagadra, egy kicsit úgy fogod érezni, hogy elvesztél a káoszban. Néha megtörténhet, hogy túlságosan sok mindent akarsz egyszerre, és valójában te vagy önmagad legnagyobb akadálya.



Próbálj jobban elmélyülni a lelassulás és a tudatosság energiájában, fordíts nagyobb figyelmet az öngondoskodásra. Mielőtt cselekednél, mindig gondolkozz, maradj diplomatikus és tartsd tiszteletben mások autonómiáját.


Mérleg


“A Mérlegek reflektorfénybe kerülnek ebben az időszakban, mivel a mostani energia leginkább alapvető jellemvonásaikat aktiválja” – mondja a szakértő. Most egy nagyszerű lehetőséget kapsz, hogy egy kicsit tisztázd a saját személyes vágyaidat, és felállítsd a fontossági sorrendet az életedben. Csak ezután fogsz tudni másokon is segíteni.


Gondolkozz el azon, hogy a megfelelési kényszer, a másoknak tetszeni akarás mennyire befolyásolja az életed. Például, ha megfelelsz a szüleid elvárásnak nem biztos, hogy eléred a céljaidat.


Amikor a Vénusz szeptember 29-én átvált a jegyedbe, még nagyobb késztetést fogsz érezni az önkifejezésre.