Átmentünk Ausztriába vásárolni, mert itthon nem kapható cukor, lassan olaj se.. Leesett az állunk :S


Átmentünk Ausztriába vásárolni, mert itthon nem kapható cukor, lassan olaj se.. Leesett az állunk :S



Ismét kifakadt a közösségi oldalán Jakab Péter. A politikus ezúttal a magyarországi cukorhiányra reagált egy fotóval, melyet elmondása szerint a pártjának egyik aktivistája készített.


A fotó egy ausztriai szupermarketben készült, rajta pedig egy polc van, tele magyar gyártású cukorral, és emellett az ára is felvet néhány kérdést.


"Nézzenek oda! A képet A Nép Pártján Mozgalom egyik, Ausztriában dolgozó aktivistája készítette. A "hanyatló" nyugaton bőséggel van cukor a polcokon, méghozzá magyar, ráadásul hatósági ár nélkül is annyiba kerül, mint idehaza. Eközben a rendkívül erős, már-már Európa éllovasának számító Magyarországon sok helyen nincs cukor a polcokon, de ha van, hatósági árral is annyiba kerül, mint Ausztriában. A fizetés nem annyi... Hogy lehet ez?" - írta, majd így folyatta


"Például úgy, hogy a "hanyatló" nyugaton nincs európarekorder infláció és nincs világrekorder áfa. Nálunk meg van. Egész Európában nincs még egy olyan pancser kormány, mint a magyar. Ezért haladnak ők előre, mi meg hátra" - olvasható a bejegyzésben.