Berki édesanyja: Mazsi tehet a fiam haláláról..


Berki édesanyja: Mazsi tehet a fiam haláláról..



Teljesen megromlott a viszony Berki Krisztián édesanyja és menye, Berki Mazsi között. Az idén májusban tragikus hirtelenséggel elhunyt médiaszemélyiség halála után úgy tűnt, a család összetart, de Júlia asszony szerint Mazsi nem gyászolja megfelelően a fiát.


Mazsi és Júlia asszony legutóbb egy hónappal ezelőtt találkoztak. Most a gyászoló anya a Mokkának adott exkluzív interjút, amiben elképesztő vádak hangzottak el. 


"Azért nekem is van lelkem, nekem is vannak érzéseim. Nekem nem mindegy, hogy ő hogyan beszél velem. Nagyon sok mindent láttam az utóbbi időben tőle, amit nem helyeslek. Ha én valakit annyira nagyon nagy szerelemmel szeretek, akkor nem költözöm el hetente" - mondta el Júlia asszony, hozzátéve, hogy a házaspár kapcsolata már jóval Krisztián halála előtt megromlott.


Szerinte Mazsi nem volt házias, és a sok veszekedés vezetett a fia halálához.


Krisztián azt mondta nekem: 'Ilyen nő nekem nem kell, aki nem tud maga körül rendet rakni!' Állandóan bejárónőkkel, takarítónőkkel volt körülvéve, se nem főzött, se nem mosott. Ebéd? Hát ő olyat nem csinált!

 - fogalmazott Júlia asszony.


Az özvegy szomorúan reagált anyósa szavaira, és teljesen másként emlékszik a Krisztiánnal való házasságára.


"Végig mellette voltam mint feleség, mint édesanya, mindent megtettem érte, a gyerekekért és őérte is."


Azt gondolom, hogy az anyósom pontosan tudja, hogy a fia miért halt meg, és ennek az oka nem én vagyok

- nyilatkozta sejtelmesen Mazsi, hozzátéve, tudja, mi okozta a férje halálát, de a közös kislányuk miatt nem nyilatkozik erről.


Ha majd egy nap én beszélek arról, ami valójában történt, azt vele fogom megbeszélni és nem a nyilvánossággal. Júlia, az anyósom, pontosan tudja, mint mentem keresztül az elmúlt másfél évben. Nyugodtan nevezhet bárminek, az én lelkiismeretem teljesen nyugodt.